Biografije

Mateja Maljukan
Vokal

Rođena 01.10.1992. u Zadru (Hrvatska). Sa porodicom se 1996. doseljava u Bijeljinu (Repubka Srpska), gdje i danas živi. Završila srednju ekonomsku školu, trenutno apsolvent Engleskog jezika i književnosti.
Kako je odrasla u porodici gde se majka bavila pevanjem, interesovanje za muziku i talenat za pevanje su prisutni čitav život. Aktivno se počinje baviti pevanjem 2015. godine.
Mateja je veliki ljubtelj kafe, pa je 2019. godine otvorila i kafeteriju u svom gradu pod nazivom “Piboka”. Takođe je veliki ljubitelj životinja i ima udomljenog psa i dvije mačke. Sa 19 godina je postala vegetarijanac.
U slobodno vrijeme voli da boravi u prirodi, vozi bicikl, bavi se jogom, čita, kuva, gleda serije.
Mateja je nadasve jedna divna osoba!

Darko Kocevski
Pevač

Rođen 21.5.1988. u Skoplju.
Muzikom se bavi od kad zna za sebe, iz muzičke porodice poznate i cenjene u Makedoniji. Pored pevanja svira gitaru, kontrabas i klavir. Završio srednju muzičku školu u Skoplju ’’DMBUC Ilija Nikolovski Luj’’. Finalista Zvezde Granda u sezoni 2018/19. Hobi su mu fudbal, PlayStation i automobili. U svojoj dosadašnjoj karijeri imao veliki broj nastupa širom regiona od kojih najzapaženiji je bio u Zagrebu u dvorani Vatroslav Lisinski 2009. godine povodom dana makedonske muzike. U svom repertoaru nalaze se raznovrsni žanrovi muzike sa ovih prostora pop, narodna, izvorna… Muzički uzori su mu Toše Proeski, Toni Cetinski, Aki, Željko Joksimović, Haris Džinović, Šaban Šaulić….

Goran Živković
Klavijaturista

Goran, vrsni klavijaturista, back vocal, kompozitor i producent, član je grupe Megamix od 2020-te godine. Svojim virtuoznim sviranjem, kreativnošću i posvećenošću ubrzo je postao nezamenljiv član benda, a u njegovom studiju nastaju i realizuju se ideje za nove pesme i cover-e. Svoje sviračko iskustvo sticao je radom sa raznim izvođačima širom našem zemlje, ali i ex Jugoslavije i Evrope. Šako Polumenta, Nikola Rokvić, Darko Radovanović-samo su neki od imena u čijim ansamblima je Goran bio važan i vredan saradnik. Kao prekretnicu svoje sviračke karijere često navodi dvogodišnji rad u Moskvi, gde je, kako kaže bio “nerazdvojan sa instrumentom i kafanom” i tada je, pored skoro svakodnevnih nastupa, najviše vremena provodio-vežbajući. Odličan je poznavalac narodne, pop, rock, instrumentalne i ambijentalne muzike, kao i main stream-a svetske muzičke scene i dela klasičnih autora. Hobi su mu animacija, video produkcija i RPG igre. Strastveni je filmofil. Oženjen je, otac četvoro dece. Živi u Šapcu.

Marko Jokić
Gitarista

Rođen u Šapcu i od malena pokazuje interesovanje za muziku koju mu prenose otac, stric i ujaci koji su takođe bili muzičari. Učio je da svira klavir, ali zbog ljubavi prema R’n’R muzici više ga je zainteresovala gitara koju nasleđuje od svog rođenog strica. Još kao adolescent je proputovao gotovo pola Evrope sa KUD “Čivija“ iz Šapca gde stiče svoja prva ozbiljna iskustva u umetničkom izvodjenju. Sa 19 godina pristupa čuvenom sastavu Cvaka Cvak iz Šapca koji ubrzo menja ime u Megamix bend. Sa njima je snimio 2 albuma i učestvovao na mnogim festivalima i humanitarnim akcijama. Nastupa u eminentnim tv emisijama zabavnog karaktera, gde stiče veliki broj kontakata iz sveta estrade! Sa Megamix band-om učestvuje u pet sezona snimanja emisije “Bravo Show“ na tv Pink, gde ostaje upamćen po  legendarnom izvođenju pesme Zajdi Zajdi koju je pevao veliki umetnik Toše Proeski. Kasnije nastupa samostalno u emisiji “Vip room“ gde je pratio najveće zvezde pop muzike iz regiona kao sto su: Tony Cetinski, Jelena Rozga, Severina, Dino Merlin, Zdravko Čolic i mnogi drugi. Osniva i vodi bend „Oliver Twist“ sa kojim je objavljivao pesme za City records i duetsku pesmu sa Mirom Škoric u izdanju Grand produkcije. Sarađuje sa grupom “Hari Mata Hari“ sa kojom je odsvirao mnoštvo koncerata… Poslednje 3 godine je blizak saradnik Nede Ukraden, vođa njenog benda, sa kojom nastupa širom regiona i u hramovima muzike kao što je “Sava Centar” u Beogradu i dvorana “Vatroslav Lisinski” u Zagrebu, koji su zabeleženi na najmodernijim BluRay izdanjima najvećih producentskih kuća u ovom delu Evrope.

Rodjen 1974 god. u Šapcu. Muzičkim počeo da se bavi 1984. godine, a posto potiče iz muzičke porodice prvi koraci u muzici su mu bili na harmonici. Dve godine kasnije desila se ljubav na prvi pogled koja traje i danas. Seo je za bubanj i sve je postalo jasno! U početku je svirao sa ocem i starijim bratom a već 1997. Došao je u bend Cvaka Cvak, današnji Megamix band. 2012. izlazi iz benda i u tom periodu sve do 2020. Je svirao koncerte i nastupe sa Nedom Ukraden, Harijem Varešanović i mnogim drugim…
Iskustvo, druženja i sve stečeno u saradnji sa Megamix bendom u prvih 15 godina dovelo je do ponovnog okupljanja! U nove radne pobede da uživamo u muzici i životu!

Vladan Šajinović
Bubnjar

Milan Stekić
Klavijaturista

Rođeni šapčanin, trenutno živi u Beogradu. U osmoj godini po želji bake po ocu dobija svoju prvu harmoniku. Iako mu je uporedo sa učenjem sviranja škola super išla, i pored dobijenih više diploma na takmičenjima iz matematike po završetku Šabačke gimnazije ipak pobeđuje muzika. Opredeljuje se da će mu to biti životni poziv i posle 7-8 godina rada sa lokalnim bendovima po Šapcu i okolini 1997. počinje saradnju sa komšijom Stevom u grupi Cvaka cvak koja će kasnije biti transformisana u Megamix band. Od tada do danas kao član Megamix-a učestvovao je u stvaranju četiri autorska albuma koji su izdati za renomirane muzičke kuće u Srbiji. Sa bendom tokom više godina učestvuje u realizaciji mnogih zabavno-muzičkih emisija u zemlji i regionu, gde ostvaruje saradnju u muzičkoj interpretaciji sa gotovo svim poznatim estradnim imenima i zabavne i narodne muzike. Ipak najveća odlika Megamix benda pa i Miće kao jednog od solista je izuzetno snalaženje na živim nastupima gde kroz pravi odabir raznolikog repertoara i neiscrpnu pozitivnu energiju nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Posle više od hiljadu odsviranih zabava, proslava i veselja tokom proteklih tridesetak godina rada može se slobodno reći da ima zanat u malom prstu. Vedrog je duha i uvek jedna od glavnih poluga kada treba bendu popraviti raspoloženje i dodati tu mrvicu, dve začina po kojima je Megamix poznat kao jedan od najboljih živih bendova u regionu. Uvek spreman za ostvarivanje novih poznanstava i druženje sa klijentima i kolegama uz dobru „klopu i čašicu“. Otac je četvoro dece i može se reći da je u toj ulozi dobar bar koliko i u muzici.

Stevan Popović
Vođa benda i basista

Rođen u Šapcu 10.10.1962.
Vezan je za muziku još od malih nogu! Prvi koraci u muzici ostvareni su u đačkom tamburaškom orkestru O.Š. “Janko Veselinović” u Šapcu. Po završetku osnovne škole postaje član gradskog tamburaškog orkestra Bisernica, koji je u mnogome pomogao da životni put u sledećem periodu bude vezan za muziku do današnjeg dana. Kao svirač žičanih instrumenata pokazuje interesovanje za sviranje gitare, bas gitare koju i danas svira. Veliku zahvalnost u tom periodu sviranja tambure duguje profesoru Dimitriju Stankoviću. Nedugo zatim postaje najmladji član grupe Cvaka Cvak, takodje zahvaljujuci jednom od osnivača te grupe i velikom muzičkom pedagogu Miodragu Gašiću-Galetu. Od 1983 do 2005 godine vodi grupu Cvaka Cvak kao najmlađi clan. 2005 godine osniva Megamix band, sa novim idejama i velikim trudom i radom sa svojim kolegama pravi veliki uspeh na regionalnoj sceni. 4 albuma, na desetine singlova i spotova, učestvovanje u realizaciji mnogih tv emisija, humanitarnih koncerata… Autor muzike za numere “Noć i Dan”, “Od kad si otišla” , “Budi svoja”…